Page content

Instructeurs

st-license-type-c-d-e-f-g

Nederlandse gelicenseerde ST Instructeurs 2016

(Op alfabetische volgorde binnen het licentietype)

Internationale gelicenseerde ST Instructeurs 2016

(Op alfabetische volgorde binnen het licentietype)

Licentietypes

Om de kwaliteit van de dienstverlening van ST instructeurs te bewaken werken we sinds 2015 met een professioneel netwerk van gelicenseerde instructeurs ST, het “ST Instructor Network”.

Klik HIER voor meer informatie over de licentietypes  >>

st-license-type-c-d-e-f-g

ST Instructeurs in opleiding

(Op alfabetische volgorde)
  • Dora Hebrock (USA)
  • Christy Morley (UK)

Afgestudeerd aan het ST Instructeurs Programma 2015

De volgende instructeurs hebben met succes het ST Instructor Programma 2015 afgerond op het  niveau van graad 2 in ST Evaluation en hebben daarvoor een diploma ontvangen. Deze instructeurs werken onder hun eigen label en bieden hun eigen scala aan lesonderdelen aan – inclusief de 5 trainingsonderdelen grondwerk, longeren, werk aan de hand en rijden en vrijheidswerk. De officiële titel ST Instructor® is strikt voorbehouden aan instructeurs die genoemd zijn in bovengenoemde categorieën van Nederlandse en Internationale gelicenseerde ST Instructeurs 2016.

  • Lucie Klaassen – Diploma Graad 2 in 2015 (Instructeur Rechtrichten sinds 2014)
  • Natalie van der Meide – Diploma Graad 2 in 2015 (Instructeur Rechtrichten sinds 2008)

Nederlandse Instructeurs Rechtrichten 2007 – 2015

Tussen 2007 en 2015 zijn meer dan 40 instructeurs in Nederland en België gecertificeerd in het Paarden Begrijpen Professional Programma. Deze instructeurs zijn gecertificeerd in de drie trainingsonderdelen longeren, werk aan de hand en rijden op het niveau van competentie die standaard was in het jaar van certificering. Deze instructeurs werken onder hun eigen label en bieden hun eigen scala aan lesonderdelen aan – inclusief de 3 trainingsonderdelen longeren, werk aan de hand en rijden. De officiële titel ST Instructor® is strikt voorbehouden aan instructeurs die genoemd zijn in bovengenoemde categorieën van Nederlandse en Internationale Gelicenseerde ST Instructeurs 2016.

Algemene voorwaarden

Alleen gelicenseerde ST Instructors® mogen gebruik maken van de Straightness Training® – Marijke de Jong® logos, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, handelsnamen en het intellectuele eigendom van Straightness Training® – Marijke de Jong®.

ST Instructeurs Programma

straightness-training-academy

Klik HIER voor meer informatie over hoe je ST Instructeur kunt worden >>

.

.