Page content

Word NU lid van Straightness Training Montlhy, DE manier om bij te blijven!


Van: Marijke de Jong
Datum: Juni 2014

Hallo!

De afgelopen jaren heb ik diverse online programma’s gemaakt om mijn kennis en ervaring rondom het rechtrichten te delen met enthousiaste paardenliefhebbers over de gehele wereld.

Mijn gloednieuwe internationale (Engelstalige) membership – Straightness Training (ST) Monthly –  is echter iets speciaals!

In dit membership kun je mijn eigen reis in het rechtrichten (“straightness training” in het Engels) volgen met mijn eigen paarden en je hebt een directe lijn tot de nieuwste ontdekkingen en laatste ontwikkelingen op het gebied van het rechtrichten.

Dit exclusieve membership geeft je ook kijkje achter de schermen bij mijn buitenlandse clinics en je krijgt er allerhande interessante ‘inside information‘ en toegang tot uitgebreide reportages.

En alles wat mij inspireert en mij beweegt en wat ik denk dat belangrijk is om te vertellen zal ik delen met serieuze en toegewijde ‘ST’ fans zoals jij!

Word nu lid en betaal de eerste maand slechts 1 euro! En deze euro wordt volledig gedoneerd aan het goede doel: de Horse Boy Foundation.

Wat kun je verwachten?

1. Reportage over mijn bezoek aan de Horse Boy Foundation

In het membership vind je een uitgebreide reportage over de vijfdaagse clinic en de demonstratiedag bij de Horse Boy Foundation in Texas – USA, waar het rechtrichten van belangrijke waarde is voor de paarden die ingezet worden om autistische kinderen te begeleiden.

In het membership heb je toegang tot het uitgebreide verslag met foto’s en video’s van de vijfdaagse clinic en je hebt toegang tot opnames van diverse theoretische lezingen die ik gegeven heb tijdens mijn verblijf bij de Horse Boy Foundation.

Je kunt ook de volledige opnames van de speciale demodag bekijken, waarbij ik lezingen geef en met diverse paarden van de Horse Boy Foundation aan de slag ga met het rechtrichten:

♦ Lezing: Waarom Rechtrichten?
♦ Lezing: Dimensies van de natuurlijke scheefheid
♦ Lezing: De 6 sleutels van het Rechtrichten
♦ Oefeningen in stilstand met het paard Marvel
♦ LVO met het paard Marvel
♦ Grondwerk met het paard Marvel
♦ Grondwerk en Liberty training met het paard Taz
♦ Grondwerk met het paard Breac
♦ Lezing: Aandachtsgebieden van het Rechtrichten
♦ Lezing: Ruiterhulpen
♦ Werk aan de hand with Marvel
♦ Rijden in stap met Marvel
♦ Rijden in draf met Marvel
♦ Rijden in galop met Marvel

Hier kun je een korte samenvatting bekijken van mijn verblijf in Texas en de volledige demodag kun je bekijken in ST Monthly:

Ook kun je opnames bekijken van het webinar met Rupert Isaacson, oprichter van de Horse Boy foundation.

2. Reportage over mijn bezoek aan Brazilië

st-monthlyIn mei 2014 was ik in Brazilië voor een rechtrichten clinic, georganiseerd door ST Mastery student Victor Gueiros Freire .

Victor’s paard Onix heeft het heel goed gedaan tijdens de clinic en gedurende de clinic konden we met dit paard een start te maken met geavanceerde grondwerk. We hebben een aantal video opnames gemaakt van dit proces en ook een volledige trainingssessie gefilmd.In ST Monthly kun je nu de volgende ‘achter de schermen’ video’s bekijken:

 • De uitgebreide versie van de video “Victor’s kudde van de weide naar de boerderij” met extra achtergrondinformatie en extra scènes (duur 10:55);
 • Introductievideo met het paard Onix waarin ik praat over zijn transformatie. In de eerste clinic rechtrichten in Brazilië was Onix het moeilijkste paard en tijdens de tweede clinic, een jaar later, was hij het beste paard! (duur 10:52);
 • Een video met een trainingssessie in grondwerk met het paard Onix waarin ik de fundamentele basis oefeningen met hem uitvoer, zoals, ‘LVO op een cirkel ‘ , ‘ LFS op een rechte lijn’, en de ’travers’. (duur 0:07);
 • In de vierde video leer ik Onix de geavanceerde basis oefeningen aan, zoals de travers van de muur af, de travers over de diagonaal (appuyement) en de travers op de volte (pirouette) en ik laat zien hoe ik Onix begeleid in het behouden van de balans, de souplesse en de goede houding en hoe ik hem help als hij dit verliest (duur 23:38);

 3. Andere onderwerpen die je kunt verwachten in ST Montlhy

 • “The making of ST Evaluation”, mijn nieuwe online video evaluatie system
 • Opnames van trainingsessie’s met mijn eigen paarden 
 • Nieuwe elementen waarmee ik aan het werk ben, zoals het rijden met de Garocha, en waarmee ik aan het expirimenteren ben in mijn eigen “laboratorium
 • De onderwerpen en boeken die ik bestudeer en de wijsheid van de Oude Grootmeesters
 • Een kijkje in mijn persoonlijk leven en mijn persoonlijke interesses
 • Hoe Marc en ik samenwerken in het verspreiden van het rechtrichten over de gehele wereld 
 • Mijn persoonlijke fitness en levenstijl gewoontes
 • Webinars waar we direct en persoonlijk contact zullen hebben
 • En nog veel en veel meer!!
 • En op 10 juni om 20 uur geef ik een uitgebreid webinar waarbij ik terugkijk op mijn tijd in Portugal en Brazilie en waarin ik mijn ervaringen en inzichten met je deel rondom de onderwerpen: Pilarentraining, Hoge School oefeningen, Baucher & Steinbrecht, Garrocha training, Working Equitation en nog veel meer.

Wil je niks missen? Word dan vandaag nog lid!

Ik ga mijn best doen om het meest te geven voor het minst!

Daarin is ST Monthly betaalbaar!

De eerste maand betaal je altijd slechts 1 euro!

En deze euro komt geheel ten goed aan de Horse Boy Foundation!

Na de eerste maand krijg je automatisch een factuur voor € 17. En zelfs als de prijs omhoog gaat in de toekomst, zal jouw prijs hetzelfde blijven, zolang je lidmaatschap duurt!

En het is gemakkelijk om je abonnement weer op te zeggen, je kunt onmiddelijk opzeggen en daarbij hoef je geen reden op te geven.

Maar ik weet zeker dat je het geweldig zult vinden, dus ik je kunt ook gebruik maken van het ‘Meeste Voordeel’ aanbod:  

maand-lidjaarlid