Latest Blogposts

Clinic Professional Programma 2011

Op 12 september 2011 vond de clinic plaats van het Paarden Begrijpen Professional Programma. Dit programma leidt nieuwe instructeurs rechtrichten op.

profclinic9

Op deze dag kwamen alle instructeurs in opleiding bij elkaar die dit jaar Fase 1 volgen van dit Professional Programma.

Tijdens de clinic hadden 6 enthousiaste ruiters die op dit moment Fase 1 volgen hun paard meegenomen. Alle andere instructeurs in opleiding waren als theoriedeelnemer aanwezig.

De combinaties lieten alle rechtrichtende buigingsoefeningen aan de longe, aan de hand en rijdend zien die behoren bij het 2e graad niveau.

profclinic2 profclinic8

profclinic6 profclinic10

profclinic5 profclinic4

Via de lessen kreeg iedereen een indruk wat er verwacht wordt bij het toelatingsexamen voor Fase 2 dat in maart 2012 gaat plaatsvinden.

profclinic7 Het was een hele geslaagde en leerzame dag met aansluitend een gezellige barbeque!Ik wens iedereen alvast heel veel succes toe met het theorie-examen Fase 1 dat op 15 december zal plaatsvinden.

Wat is het Paarden Begrijpen Professional Programma?

logocirkel1 Het Paarden Begrijpen Professional Programma leidt nieuwe instructeurs rechtrichten op en bestaat uit 2 fases:

  • Fase 1 duurt een jaar en is het theoretische en didactische gedeelte van het programma.
  • Fase 2 is de praktijkfase die in het tweede jaar van het programma plaatsvindt en waarin deelnemers praktijkbegeleiding krijgen bij het lesgeven en waarin de instructeurs gaan toewerken naar het niveau van 3e graad.

 

4 reacties op “Clinic Professional Programma 2011

Plaats een reactie


*