Latest Blogposts

Straightness Training Live Event 2014

In augustus 2014 kwamen ongeveer  70 ST Mastery Studenten uit Australië, Oostenrijk, België, Zwitserland, Denemarken, Duitsland, Finland, Letland, Litouwen, Malta, Nederland, Noorwegen, Qatar, Rusland, Slovenië, Zweden, VS en Engeland naar Amsterdam en het was echt heel inspirerend om samen te zijn met zoveel gelijkgestemde paardenliefhebbers uit de gehele wereld!


Iedereen bracht zijn notitieboekje en goede zin mee:

Lucie Klaassen en Carolin Moldenhauer hadden hun paarden meegebracht voor interessante lessen:

Prince Elmelund was de publiekslieveling met zijn interessante persoonlijkheid:


De ‘liberty’ sessie met Romanesque zorgde bij velen voor waardevolle inzichten:

Rebecca Gilbert gaf een gave lezing en deed een demo met ‘Professor’ Romanesque:

Rupert Isaacson geef een interessante lezing en demo over de Horse Boy Method:

Noora Ehnqvist bracht ons meer ‘body awareness’ via een waardevolle workshop:

Dankzij het ST Event team met Marc, Roos, Rebecca, Kim, Anouk, Marijke, Marc, Lucie, en Carola liep alles gesmeerd! Thanks guys!!

Het ST Live Event kwam op de derde dag tot een eind met een hartverwarmend applaus en staande ovatie van alle ST Mastery students:

Al met al was het echt een geweldig Straightness Training Live Event. Zoveel ‘open minded’ en gezellig mensen uit de gehele wereld bij elkaar, echt heel gaaf! ♥

Een reactie van een deelneemster uit Nederland:

“Het was heel bijzonder om zo’n warme groep mensen te treffen en om zoveel verschillende nationaliteiten te ontmoeten. Wat had je het allemaal prima georganiseerd! En wat ben je een enorm wijs mens.  Sinds de start van de Mastery is er veel in mijn leven veranderd. Misschien juist omdat ik geen eigen paard of vast paard heb om mee te oefenen, kijk, lees en luister ik zonder een vast doel (paard) naar jouw webinars, e-boeken en tijdens de afgelopen dagen. Veel van wat je vertelt is zó van toepassing op het héle leven. Ik heb inmiddels al heel wat Gremlins ‘vermoord’ en stappen gezet op terreinen waar ik al heel lang twijfelde of ik het wel aandurfde (set your goals en just do it!) 🙂 Regelmatig resoneert er zo’n zin in mijn hoofd. Ik heb erg veel van je geleerd en ben je daar heel dankbaar voor. Hopelijk komt er een vervolg op dit Event, dan zal ik mijn uiterste best doen om er weer bij te kunnen zijn.” M.B.

Meer dan 350 foto’s van het Straightness Training Live Event 2014 kun je hier bekijken:

red-arrow Click here for the DAY 1 Pictures >>

red-arrow Click here for the DAY 2 Pictures >>

red-arrow Click here for the DAY 3 Pictures >>

0 reacties op “Straightness Training Live Event 2014

Plaats een reactie


*