Meer over Marijke de Jong

Marijke de Jong

k geef les in de academische kunst en het rechtrichten en heb de afgelopen jaren diverse instructeurs rechtrichten opgeleid.

Deze website kan een nuttige handleiding vormen voor iedereen die op zoek is naar informatie over paardrijden en het trainen van paarden en wellicht kan het een begin van je ontdekkingsreis zijn! Met de video’s, eBooks en andere informatie deel ik mijn vakmanschap, gedachten en inzichtenen ik leg het gebruik uit van de verschillende gymnastische oefeningen die het paard ten goede komen.

Mijn specialiteit is mijn kennis over de natuurlijke scheefheid bij paarden en de oplossing voor dit fenomeen: het rechtrichten! Het rechtrichten verbetert de symmetrie in het lichaam van het paard door het toepassen van speciale rechtrichtende buigingsoefeningen.

Mijn paard Maestro – een van origine erg scheef paard – is de aanleiding geweest voor mijn specialisatie. Met dit bijzondere paard ben ik destijds aan de lange doch zeer interessante weg van het rechtrichten en de academische kunst begonnen en deze weg heeft ons helemaal gebracht tot de piaffe en meer!

Maar belangrijker: ik slaagde er in om Maestro’s problemen op te lossen die te maken hadden met zijn natuurlijke scheefheid. En nu is hij in staat om met gemak en plezier datgene uit te voeren wat hem gevraagd wordt.

Meer over Marijke de Jong »

Website: https://straightnesstraining.nl
Twitter: https://twitter.com/RidingAcademy
Facebook: https://www.facebook.com/PaardenBegrijpen
Google Profiel: https://plus.google.com/118089792036165079990

Nieuwste artikelen door Marijke de Jong: