Latest Blogposts

Demonstratie Rechtrichten in Texas – USA

Op zondag 23 maart geef ik een demonstratie rechtrichten in Texas. In de week daarvoor geef ik een privé clinic rechtrichten aan Rupert Isaacson’s therapeuten van The Horse Boy Foundation. Tijdens de openbare demonstratie geef ik een lezing en demonstraties met de paarden van Rupert.

Straightness Training

Click HERE to register >>

En hier is een link naar Rupert’s website over The Horse Boy Foundation, voor iedereen die geïnteresseerd is in het fascinerende werk met paarden en autistische kinderen.

Click here for The Horse Boy Foundation >>

Rupert over de aanstaande demonstratie:

Marijke de Jong Straightness Training Demo March 23rd (Sunday) at New Trails, Austin, TX. One of the best trainers currently active in the world, she’s coming all the way from Holland. Come check out how YOU can really really get your horse where you’ve always wanted him to be. 

YOU GUYS HAVE TO COME TO THIS – MARIJKE DE JONG IS A GENIUS – WE ARE VERY LUCKY TO HAVE HER COME DO THIS – MAKE SURE YOU COME CHECK OUT HER DEMO AT NEW TRAILS!!!! 

Rupert is lid van de Engelstalige Straightness Training Home Study Course en is nu dik een jaar bezig met het rechtrichten, dus het wordt vast een gave demo voor de Amerikaanse ‘Straightness Training’ fans!

Op de foto zie je Rupert met zijn Lusitano hengst Zagalote in de piaffe:

Straightness Training Demo in Texas - USA

Rupert vertelde dat zijn paarden enorm vooruit waren gegaan dankzij het rechtrichten en over het effect van verzamelen op autistische kinderen: Hoe beter het paard kan verzamelen, hoe beter de beweging voor het lichaam voor de kinderen en hoe meer oxytocine ( “feel good” hormoon) wordt geproduceerd in het lichaam van het kind. En hoe meer oxytocine, hoe meer communicatie er mogelijk is en hoe beter het kind in staat is om te leren. Dus het verzamelen bij de paarden van de Horse Boy Foundation is niet alleen goed voor het paard, maar ook goed voor het kind en het verzamelen wordt ingezet om in gesprek te komen met het kind of om wiskunde te onderwijzen in het zadel!

Supergaaf wat het rechtrichten al niet kan doen!

 

0 reacties op “Demonstratie Rechtrichten in Texas – USA

Plaats een reactie


*