Latest Blogposts

6 Stappen Om Je Dromen Waar Te Maken

laat-je-dromen-uitkomen

Om je dromen waar te kunnen maken moeten we onze dromen transformeren tot doelen, want:

Dromen gaat over mijmeren. Doelen stellen gaat over actie ondernemen. Het stellen van doelen zorgt dat je je dromen waar kunt maken. 

Je kunt eeuwig dromen, maar een doel heeft een echt tijdslimiet en een finish lijn. Sommige mensen dromen heel hun leven, helaas zonder ze te bereiken. Je hebt doelen nodig om je dromen waar te maken.

Je dient het dromen om te zetten in actie ondernemen. Het stellen van doelen en het maken van een plan zijn de eerste stappen om het onzichtbare zichtbaar te maken.

Je kunt grenzeloos dromen, maar het werken aan doelen maakt dat jij je eigen grenzen kunt verleggen. Ze vergroten je vaardigheden en mogelijkheden en ze verbreden en verdiepen je kennis en ervaring.

Om te kunnen dromen heb je verbeelding nodig, om werkelijk je doelen te bereiken moet je hard werken.

Dromen kunnen je inspireren, maar het behalen van doelen kan je leven veranderen

Droom altijd groot, maar zorg dat je doelen net zo groot zijn! Want dromen zullen namelijk niet altijd uitkomen, maar doelen zijn haalbaar!

Hier Zijn 6 Stappen Om Je Dromen Waar Te Maken

STAP 1: Bepaal allereerst wat je wil en stel een doel.

STAP 2: Maak dan een plan dat het doel in specifieke stappen opdeelt. Vraag jezelf af: “Welke specifieke acties moet ik ondernemen om datgene te bereiken wat ik graag wil?”

STAP 3: Neem de stappen! Onderneem actie! Het pad naar het bereiken van je doel bestaat uit het massaal en vastberaden actie ondernemen.

STAP 4: Je acties zullen leiden tot resultaat, en let goed op wat werkt en wat niet, kijk naar de gevolgen en leer ervan.

STAP 5: Als je niet de gewenste resultaten boekt, verander je aanpak, totdat je bereikt wat je wilt.

STAP 6: En vroeg of laat heb je je droom waargemaakt! Geniet er dan van en wees dankbaar voor wat je bereikt hebt!

Droom ✔ Plan ✔Doe ✔ Check ✔ Verander ✔ Leef je droom ✔

0 reacties op “6 Stappen Om Je Dromen Waar Te Maken

Plaats een reactie


*